Wanneer krijg ik uitbetaald en hoe kan ik het controleren?

Bij de activatie van RaccoonPay heb je gekozen voor een dagelijks, wekelijks of maandelijkse uitbetaling.

Wanneer krijg ik uitbetaald?
Klik op het > credit card icoontje links in het menu balk en klik op > RaccoonPay
Links boven in zie je > uitbetaling daaronder wordt weergegeven of je dagelijks, wekelijks of maandelijks wordt uitbetaald.
Klik op het > pijltje bij uitbetalingen om meer details te bekijken

Hoe kan ik mijn uitbetalingen controleren?
Wanneer je op het > pijltje hebt geklikt heb je een overzicht van al je uitbetalingen. Door op de specificatie te klikken krijg je een gedetailleerd overzicht van de uitbetaling.
Hier vind je de specificatie van de commissie kosten, BTW en een samenvatting om welke betalingen er in de uitbetaling zitten.
Je kunt dit omzetten naar een excel bestand bij het > download overzicht en deze kun je verzen naar je boekhouder of accountant.

Goed om te weten
Uitbetalingen vinden nooit plaats in het weekend, staat deze op een weekend dag ingepland? Dan kun je deze de eerst volgende werkdag verwachten
Onze uitbetalingen gaan via onze betaalprovider CM.COM STICHTING, hieronder zul je betalingen en facturen ontvangen.