Geen zorgen! Je kunt makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Helemaal onderin zit een knopje 'Wachtwoord vergeten?'

Houd er wel rekening mee dat oude credit card details beschermd zijn bij je oude wachtwoord. Deze kun je dus niet met je nieuwe wachtwoord openen.

Het resetten van het wachtwoord heeft geen invloed op het wachtwoord dat gebruikt wordt voor de bescherming van creditcard details. Daarom wil je misschien nog even goed nadenken over het wachtwoord dat je misschien vergeten bent.. Anders kun je niet meer bij creditcard details uit het verleden.

Let op

Heb je niet toevallig (ook) je email adres gewijzigd in je RoomRaccoon account? Wanneer je je e-mail adres hebt gewijzigd, is de login van je account ook veranderd, aangezien je met je e-mail adres inlogt. Dit kan ook de reden zijn waardoor je niet in je account komt.

Wil je je wachtwoord vervolgens ook weer wijzigen? Bekijk dan het onderstaande filmpje!