Update je prijzen voor volgend jaar!

Soms boeken gasten meer dan een jaar vooruit en kan het voorkomen dat je prijzen voor die periode nog niet vaststaan. In RoomRaccoon is het mogelijk om twee jaar van tevoren te reserveren.
Hoe zorg je ervoor dat jouw prijzen en restricties voor het komende jaar worden aangepast en dat deze ook worden gecommuniceerd naar alle externe kanalen?

Het is eenvoudig, volg de onderstaande stappen:

Ga naar tarieven & beschikbaarheid
Klik op het potlood naast het kamertype om een bulk actie uit te voeren.
Selecteer de van datum op volgend jaar en de t/m voor het jaar daarop (bulkacties kunnen maximaal voor 1 jaar worden uitgevoerd).
Pas je prijzen aan en voeg je restricties toe

Nu de prijzen en restricties zijn ingesteld, kun je deze extra push geven naar de externe kanalen:

Ga naar tarieven & beschikbaarheid
Klik op 'Bulk sync'
Selecteer de periode die u wilt updaten, in dit geval het volgende jaar (een bulk sync kan maximaal 1 jaar in één keer worden uitgevoerd).
Klik op "beschikbaarheid synchroniseren" en op "tarieven synchroniseren".