Update je prijzen voor volgend jaar!

Soms boeken gasten meer dan een jaar vooruit en kan het voorkomen dat je prijzen voor die periode nog niet vaststaan. In RoomRaccoon is het mogelijk om twee jaar van tevoren te reserveren.
Hoe zorg je ervoor dat jouw prijzen en restricties voor het komende jaar worden aangepast en dat deze ook worden gecommuniceerd naar alle externe kanalen?

Het is eenvoudig, volg de onderstaande stappen:

Ga naar tarieven & beschikbaarheid
Klik op het potlood naast het kamertype om een bulk actie uit te voeren.
Selecteer de datum voor het komende jaar (bulkacties kunnen maximaal voor 1 jaar worden uitgevoerd).
Pas je prijzen aan en voeg je restricties toe
Opslaan