TripAdvisor koppeling

TripAdvisor kan gekoppeld worden op XML niveau. Hiervoor zijn er wel een aantal stappen nodig die iets anders zijn dan de reguliere koppelingen. Wanneer bij ons de koppeling wordt aangevraagd voegen wij deze koppeling toe en kiezen wij de tarieven die doorgestuurd moeten worden, uiteraard in samenspraak met jullie.

Je kunt na het aanvragen van de koppeling contact met ons opnemen via [email protected] Voor de tarieven die je wilt koppelen, is een cancellation policy nodig.

Cancellation policy
Klik op het kamersleutel icoontje linksboven
Klik op de tarieven achter de kamertypes die je wilt koppelen
Scroll een beetje naar beneden tot je het volgende ziet staan

Vul de gewenste gegevens hier in.

Minimale eisen
TripAdvisor heeft zijn eigen minimale eisen om de connectie te garanderen. Deze zijn:
Hoge beoordelingen
Minimaal aanvaardingspercentage van 80%
Minimaal 3 boekingen per jaar
Minder dan 20% annuleringen

Goed om te weten
Alles moet hier ingevuld worden, anders zal het tarief niet communiceren met het kanaal.