Check- in of out sluiten;

Ga naar tarieven en beschikbaarheid en klik op het potlood icoontje achter de kamertype waar je restricties op wilt plaatsen.
Selecteer de periode voor de actie en vink de dagen aan waarop je de actie wilt uitvoeren. (bijvoorbeeld alleen op maandag zoals op de afbeelding)

Check- in of out openen. Heb je een dag gesloten maar wil je dit weer openen in een bulk actie, zorg ervoor dat het tarief word meegenomen in de bulk actie maar dat het vinkje uit gevinkt staat.
Check- in of out gesloten. Wanneer je de check- in of out voor een bepaald tarief of juist allemaal wilt sluiten moet je ervoor zorgen dat de oranje vinkjes aan gevinkt staan.
Tarief niet meenemen in de bulk actie. Heb je een tarief dat je niet mee wilt nemen in de bulk actie, zorg er dan voor dat het hokje donker grijs blijft. Hij zal niet worden meegenomen in de actie die je uit gaat voeren.

Extra controle. Voordat je op synchroniseren klikt controleer of je de actie goed hebt ingesteld in de samenvatting. De samenvatting geeft precies aan welke actie je uit gaat voeren. Zie onderstaande afbeelding.