Reserveringen en facturen koppelen

Heb je een gast die wekelijks terugkomt en wil je dit gaat in een keer factureren? Dat kan door de reserveringen te koppelen aan elkaar!

Open de eerst volgende datum van de gast
Klik op het koppel icoontje van de reservering
Zoek de reservering op naam of reserveringsnummer, selecteer de reservering die je wilt koppelen en klik op opslaan

Je zult nu zien dat er een extra balk verschijnt met de andere datum van de reservering, wil je de prijstype aanpassen van de reservering? Open de reservering door erop de klikken en er zal een pop up van deze reservering verschijnen om eventuele aanpassingen te doen.

Nog een extra reservering toevoegen? Klik op '+ toevoegen' om nog een reservering er aan toe te voegen.
Je kunt de reservering aan het groene hoekje herkennen als een gekoppelde reservering.

Per ongeluk de verkeerde reservering gekoppeld? Ontkoppel de reservering!

De gekoppelde reserveringen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
- Er mag geen betaling in de reservering staan die je wilt koppelen, betalingen kunnen alleen in de hoofdreservering geplaatst worden.
- De reservering kan niet gekoppeld worden aan reserveringen die geboekt zijn via een OTA ( Expedia en Booking bijv.) wanneer er wijzigingen zijn aan de kant van het OTA kanaal kunnen de reserveringen niet meer verwerkt worden.