Om je tarieven & beschikbaarheid makkelijker te beheren adviseren we je prijstypes aan elkaar te koppelen. Hiermee kun je een vast prijsverschil maken in het aantal personen of voor een ander kanaal.

Ga links boven in naar het kamersleuteltje en klik bij het op 'prijstype toevoegen'
Voeg de benaming toe. Tip: Geef aan dat het om een OTA gaat zodat het duidelijk is dat het om een prijstype voor je online travel agent is en niet voor je eigen website.
Vervolgens klik je 'Gekoppeld aan' en selecteer je de basis prijstype. Bij de volgende stap kun je het verschil toevoegen dat afgeleid is van de basis prijs.

In het overzicht van je prijstypes zie je dat deze nu aan elkaar koppelt staan.