Je hebt een afspraak gemaakt met je een bedrijf dat zij tegen een speciaal tarief kunnen boeken. Je wil voor het bedrijf de mogelijkheid hebben om hen direct te laten boeken via de booking engine. Dit is mogelijk! We zullen stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt instellen in RoomRaccoon.

Ga naar de hoofd boeker van het bedrijf en voeg daar alle gegevens toe van het bedrijf. Rechts onderin vind je de optie om een prijs afspraak te maken. Je kunt er voor kiezen om een % op je tarieven te geven of juist een vast bedrag. Vink de tarieven aan waarop jij wilt dat deze prijsafspraak geldig is of selecteer ze juist allemaal.

Nu je de prijsafspraak voor het bedrijf hebt ingesteld kun je dit al gebruiken wanneer je zelf de reservering aanmaakt voor de boeker. Maar je wilt ook graag het bedrijf de mogelijkheid bieden om zelf direct te boeken. Klik vervolgens in de hoofd boeker zijn account en klik op beheren booking agents

Wanneer je al meer boekers hebt toegevoegd voor het bedrijf zie je bij de corporate code al een code ingevuld staan. Deze code kunnen je zakelijke boekers gebruiken om toegang te krijgen tot de prijsafspraak die je hebt gemaakt in de booking engine.

De boeker kan dit nu al volgt gebruiken; op de bookings engine kun je rechtsboven in een kortingscode invoegen. Klik deze aan. In combinatie met het opgegeven email adres en de persoonlijke code krijgt de boeker nu hun prijs afspraken te zien. Wanneer deze zijn ingevuld zie je dat de prijst verspringt.

Wil je meer zakelijk boekers voor hetzelfde bedrijf toevoegen? Klik op het onderstaande artikel voor meer informatie hierover!

Zakelijke boekers beheren