Prijsafspraak voor zakelijke boekers

Je hebt een afspraak gemaakt met je een bedrijf dat zij tegen een speciaal tarief kunnen boeken. Je wil voor het bedrijf de mogelijkheid hebben om hen direct te laten boeken via de booking engine. Dit is mogelijk! We zullen stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt instellen in RoomRaccoon.

Maak een prijs afspraak

Ga naar de boeker van het bedrijf door op het > poppetje icoon te klikken aan de linker kant van de menu balk. Of maak een nieuwe boeker aan.
Rechts onderin de pagina vind je de optie om een korting te geven op je huidige tarief of een vast bedrag af te spreken.
Kies per kamertype en prijstype waarop je de prijs afspraak wilt gelden of selecteer ze allemaal.
Zijn er meerdere boekers bij het zelfde bedrijf, voeg meer boekers toe aan het bedrijf!

Hoe kunnen zakelijke boekers met de prijs afspraak boeken?

Nu je de prijsafspraak voor het bedrijf hebt ingesteld kunnen jou zakelijke boekers zelf reserveren met de prijs afspraak.

Ga naar jouw > booking engine rechts boven in vind je de optie > 'Heeft u een kortingscode?'.
Wanneer ze hierop klikken en hun persoonlijke code invoeren en hun e-mail adres worden de afgesproken tarieven getoond.