RoomRaccoon stelt het op prijs wanneer je ons aan beveelt aan een andere hotelier!

Als je ons via de doorverwijs link aanbeveelt bij een andere hotelier, zullen wij je de waarde van de eerste maand van het nieuwe contract crediteren. Dit tegoed zal op je volgende factuur worden vermeld, dit kan afhankelijk zijn of je een factuur per maand of jaar hebt.

Je kunt deze persoonlijke doorverwijs link vinden onder "Rapportages" in het "Opportunity center".

Door op deze knop te klikken, kopieer je een link naar je klembord deze kun je vervolgens naar een hotelier sturen. De hotelier kan via deze link een gratis demo aanvragen en na ondertekening van het contract weten wij aan wie we het krediet moeten geven.