Altijd en overal op de hoogte zijn van je nieuwe reserveringen? Installeer dan de app van RoomRaccoon! De app informeert je over nieuwe boekingen doormiddel van push-notificaties en laat je de reservering meteen toewijzen aan de juiste kamer.

Download hier de app in de App Store of in Google Play

Download voor Apple

Download voor Android

Uiteraard is RoomRaccoon ook geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones, tablets en dergelijke (met uitzondering van de drag & drop functie). Om de toegang snel en gemakkelijk te maken, kan je de link van het reserveringssysteem (rms.roomraccoon.com) op je startscherm vastzetten. Je kunt ook het vakje "Wachtwoord Opslaan" aanvinken zodat je gemakkelijk en snel kunt inloggen.