Toegang beheren

Jouw RoomRaccoon PMS bevat vertrouwelijke informatie. Wij raden aan dat je zelf de login rechten beheert, en door dit te doen krijg je de keuze wie wat kan zien in je RoomRaccoon account. Wanneer je de master email en het wachtwoord van de manager gebruikt, krijg je volledige admin toegang en kan je ook alle logins beheren.

Klik op het tandwieltje linksonder in je scherm

Klik op logins bovenaan het scherm.

Rechtsboven kan je een nieuwe medewerker toevoegen. Tijdens het invullen van deze velden, kan je kiezen of je deze persoon manager of hotelmedewerker rechten wil geven.

Klik op opslaan en verstuur de email naar het opgegeven email adres door op de envelop te klikken.