Kan ik restricties standaard instellen?

Je kunt je restricties standaard instellen op een minimum verblijf of check-in/out op gesloten. Heeft jou accommodatie altijd een minimum verblijf van 2 nachten? Stel deze restrictie dan standaard in.

Ga links bovenin naar het kamersleuteltje. Klik op de naam van het prijstype waarbij je de restrictie wilt instellen of maak een nieuw prijstype aan.
Aan de rechterzijde van de pagina vind je 'Standaard restricties' zet deze op het minimum of maximum verblijf of zet de check-in of out op gesloten.
Klik rechts boven in op opslaan en je restricties staan standaard ingesteld. Het is nu niet meer nodig om dit steeds opnieuw uit te voeren met een bulk actie.

FAQ
Wanneer ik de standaard restrictie plaats, schrijft dit dan over bij tarieven & beschikbaarheid? Ja, wanneer je dit op een bestaand tarief aanzet zal de standaard restrictie al je restricties overschrijven.
Kan ik nog steeds een bulk actie uitvoeren op de standaard ingestelde restricties? Ja, nadat je je standaard restricties hebt ingesteld kun je daarop nog steeds een bulk actie uitvoeren?