iVvy evenementenbeheer

iVvy is een cloud-based evenement management software ideaal voor de horeca en is nu met trots geïntegreerd met RoomRaccoon.

Hoe werkt het?

Onze integratie maakt het nu mogelijk om jouw accommodatie te boeken in je eigen RoomRaccoon agenda voor evenementen die via iVvy lopen.

Hoe te beginnen?

Volg de volgende stappen om Ivvy in kaart te brengen en aan te sluiten:

Stap 1: Log in op je iVvy account.

Stap 2: Selecteer het account en klik op bekijken

Stap 3: Klik op het instellingen icoontje in de rechterbovenhoek van de pagina.

Stap 4: Klik op het menu-item 'Toepassingen' linksonder:

Stap 5: Klik op het menu-item 'API-sleutels'.

Stap 6: Klik op de knop 'Sleutel toevoegen'.

Stap 7: Geef de sleutel een naam en selecteer een gebruiker en klik op Opslaan, denk eraan dat deze gebruiker rechten nodig heeft om toegang te krijgen tot iVvy en boekingen kan toevoegen, bewerken en verwijderen.

Stap 8: Sla de sleutel en het geheim op voor later gebruik, dit is de enige keer dat je toegang hebt tot het Geheim dat is gegenereerd!

Stap 9: Ga naar de connectiviteitspagina in RoomRaccoon.

Stap 10: Zoek naar iVvy onder beschikbare verbindingen, je zou het gemakkelijk moeten vinden door op de evenementen categorie te klikken.

Stap 11: Zodra je het gevonden hebt, klik op het + teken om de verbinding aan te vragen.

Stap 12: Neem contact op met een Customer Success Manager van RoomRaccoon om de integratie met je op te zetten.

Goed om te weten!

Onthoud het geheime wachtwoord dat je hebt aangemaakt tijdens de installatie van uw iVvy-account. Dit zal nodig zijn wanneer we de integratie doen bij stap 12.
De integratie van iVvy met RoomRaccoon is een connectiviteitsupgrade, zie onze prijsstructuur voor upgrades op onze [website.]https://roomraccoon.com/tarieven/