Importeer documenten

Je reserveringen en boekers importeren vanuit een ander software? Dat kan!

Download hier de excel sheets voor boekers en reserveringen.
Let op: Het is belangrijk dat de gegevens precies zo worden aangeleverd zoals de sheet aangeeft, anders lukt de import niet! De oranje velden zijn verplicht voor de import!
Gelukt? Stuur de excel sheet terug naar ons customer success team zodat wij deze voor je kunnen importeren!