Ik verwacht mijn pinapparaat binnenkort, wat kan ik verwachten?

De RaccoonPay pinapparaat is anders dan andere pinapparaten, omdat RoomRaccoon alles van tevoren instelt.
De pinapparaat van RaccoonPay is 'plug & play' en vergt dus extra tijd om in te stellen, maar is na levering direct goed te gebruiken.
Naast de levering van het pinapparaat ondersteunt het team van RaccoonPay u altijd met de gebruikershandleiding van het pinapparaat en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe werkt het?

De onboardingprocedure

Het pinapparaatproces kan pas starten nadat de accommodatie de onboarding van RaccoonPay met succes heeft afgerond.
Het duurt tien werkdagen om een nieuw pinapparaat aan te vragen. Daarom is het belangrijk om de RaccoonPay onboarding direct na aanmelding te starten.
Alle pinapparaten worden geleverd met UPS tracking services, waarbij de pinapparaten worden afgeleverd op het adres dat tijdens de onboarding is opgegeven.

Wat moet ik ontvangen voordat het pinapparaat is afgeleverd?

Een bevestigingsmail met de begindatum van uw pinapparaatabonnement.
Een bevestiging dat alle instellingen in uw RoomRaccoon-account zijn ingesteld om pinapparaatbetalingen aan te nemen.
De gebruikershandleiding van het pinapparaat en een document met de FAQ.

Wat moet ik doen na de levering?

Gebruik het Help Center artikel Het pinapparaat laat het bedrag niet zien, hoe komt het? om te begrijpen hoe u een betaling kunt verrichten.
Controleer of alle betaalopties van het pinapparaat zichtbaar zijn in uw account. Zo niet, neem dan contact op met Team RaccoonPay.
Gebruik de gebruikershandleiding om pinapparaat in te stellen, zodat hij klaar is voor gebruik!