Hoe maak ik een restitutie via RaccoonPay?
Een bedrag terugstorten (na bijvoorbeeld een annulering) is gemakkelijk te voltooien via RaccoonPay. 24 uur na de het belasten van de kaart is het eenvoudig het gehele of gedeeltelijke bedrag terug te storten.

Volg deze stappen
Open Roomraccoon
Ga naar het tabblad "Betalingen" van RaccoonPay (credit card icoon)
Zoek aan de rechterzijde de desbetreffende betaling
Klik de desbetreffende betaling aan om extra informatie weer te geven (klik op het bedrag, niet het reserveringnummer)
Rechts onderin staat het kopje restitutie van de betaling
Vul het gewenste bedrag in
Klik op de restitutie knop om te bevestigen.

Goed om te weten
Het bedrag zal niet van je bankrekening worden afschreven, maar het bedrag wordt op de volgende uitbetaling ingehouden. Alleen wanneer geen volgende uitbetaling gepland staat, zal het bedrag via een automatisch incasso van je bankrekening worden afgeschreven.