Bedrijfspagina

Om de knop "Nu Boeken" toe te voegen, dien je eerst een bedrijfspagina van je eigen hotel, appartement of B&B te hebben. Dit moet altijd via je persoonlijke Facebook. Je kunt dan naar opties gaan en klikken op "Pagina maken". Kies de optie die het beste bij jouw accommodatie past, dit is hoogstwaarschijnlijk: "Bedrijf, organisatie of instelling".

Als je eenmaal een professionele bedrijfspagina hebt dan is het belangrijk om alle essentiele gegevens aan te vullen zoals adres, website en foto's. Wanneer dit allemaal goed staat, kun je de knop toevoegen om rechtstreeks boekingen binnen te halen via Facebook.

"Boek nu" button - Hoe in te stellen?

Om de knop te plaatsen, klik je op de blauwe knop "Knop toevoegen" onder je omslagfoto.

Er zal je nu gevraagd worden waar je wilt dat mensen naartoe gaan wanneer ze op deze knop drukken. Wij adviseren om ze naar je website te sturen en het liefste naar een speciale reserveringspagina waar gasten echt direct een boeking bij je kunnen plaatsen.

De URL die je opgeeft bij "Link to Website" zal achter de "Boek nu" button komen te staan. Je Facebook-bezoekers en fans kunnen dan eenvoudig met 1 klik op de knop een hotelkamer boeken via je Facebook-pagina.