Klik links boven in op het kamersleuteltje en klik op kamertype bewerken.

Je kunt met een drag & drop foto's plaatsen in in het veld. En door de foto's over elkaar heen te slepen kun je de volgorde aanpassen.
De eerste foto is ook te zien in je documenten dus zorg ervoor dat dit je beste foto is!

Zijn er problemen met het uploaden van de foto's?
Zorg ervoor dat de bestandsgrootte niet groter is dan 2MB. De bestandstypen die jullie kunnen uploaden zijn JPG- of PNG-bestanden.

Niet het juiste bestandstype of de juiste grootte?
Als jullie afbeeldingen niet in het juiste formaat zijn, kunnen jullie gebruik maken van één van de vele gratis conversieprogramma's op het internet. Je hoeft hiervoor geen programma te downloaden. Het is makkelijk! Zoek naar 'Online Image Compressor' en jullie zullen meerdere gratis tools gaan vinden om de bestandsgrootte te verkleinen.