Foto's uploaden

Goede foto's zijn belangrijk om een goede indruk achter te laten bij jou gasten. Zorg daarom dat je beste foto's op jouw booking engine staan.

Ga links boven in naar het kamersleuteltje en klik op categorie
Klik op categorie bewerken bij de accommodatie waarbij je foto's wilt toevoegen.
Ga naar het tabje foto's, je kunt foto's oppakken en slepen om ze te uploaden.
Wil je de volgorde veranderen? Sleep ze over elkaar heen!

Goed om te weten
Upload horizontale foto's, deze foto's zullen het mooiste weergeven in jouw booking engine!
Je kunt maximaal 25 foto's uploaden
Foto's mogen niet groter dan 20MB zijn
De foto bestanden moeten JPG of PNG zijn