Hoe kan ik een betaalverzoek sturen?

Wanneer je RaccoonPay hebt geactiveerd kun gemakkelijk een mail naar jou gasten sturen waarbij je om de betaling vraagt.

Het activeren van het betaalverzoek
Ga links onderin naar het > tandwieltje en navigeer bovenin naar het tabje > Document
Scroll naar beneden tot je bent bij > betaalverzoek en klik op > nieuw document toevoegen
Geef het document een leuke naam (dit zal namelijk ook de subject in de email zijn)
Voeg eventueel een leuke text toe en klik op > opslaan

Het betaalverzoek versturen
Open de reservering of voeg een nieuwe reservering toe
Rechts onderin de pagina vind je de optie > betalingen wanneer het betaalverzoek hebt geactiveerd zie je hier ook de optie > betaalverzoek.
Het openstaand bedrag wordt automatisch ingevuld maar je kunt eventueel ook een > deelbetaling vragen
Klik op de knop > vraag betaling voor €... je krijgt een pop-up in beeld met het voorgestelde email adres en klik op verzenden.

Goed om te weten
Om een betaalverzoek te sturen moet de reservering voldoen aan de volgende eisen
Er moet een boeker in de reservering staan met een email adres
Er moet een openstaand bedrag zijn in de reservering