Wellicht ben je het vergeten maar je hebt je abonnement niet betaald voor deze maand, dit kan natuurlijk een keer gebeuren maar nu is je account geblokkeerd. Help, wat nu?!

Wanneer je inlogt bij RoomRaccoon zal je direct naar de facturering worden gestuurd. Hier bovenin vind je de reden waarom jou account is geblokkeerd. In de dit overzicht heb je de mogelijkheid om de rekening te voldoen om uiteindelijk weer toegang te krijgen tot je account.

Klik op 'Factuur direct betalen' om naar de de betaal pagina te gaan om je abonnement kosten alsnog te betalen.