Hé, wat is er nieuw?!

Wij doen ons best om het systeem altijd beter te maken. De laatste jaren is er veel veranderd en we kunnen ons voorstellen dat het lastig is om bij te houden wat er allemaal veranderd is. Om die reden hebben we de nieuwe knop toegevoegd, die elke keer als er iets nieuws is een ring geeft! Het geeft je algemene informatie, maar ook gepersonaliseerde informatie die speciaal voor jou is! Om het nieuwe gedeelte te bekijken, klikt u op het bel icoontje aan de linkerkant van je scherm. Bovenaan zie je tips & tricks die gebaseerd zijn op jouw account. Wil jij het meeste uit RoomRaccoon halen klik dan op 'verbeteren'. Het brengt je direct naar de help center waar wordt uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van deze functies.

Scroll naar beneden en je vind informatie over nieuwe functies. Mis nooit iets! Lees alles over het laatste RoomRaccoon nieuws!