Handmatig een document sturen

Hoe verstuur je zelf handmatig een document?
Open de reservering en scroll tot je bij het kopje documenten bent.
Selecteer het gewenste document dat je graag wilt versturen
Klik op het papiertje, er wordt een e-mail adres voorgesteld dat bekend is in de reservering. Klik op verzenden.

Hoe zie je of een bevestiging verstuurd is?
Door dat het envelopje in de reservering van blauw naar grijs veranderd. Soms kan het voorkomen dat het envelopje nog blauw is terwijl er wel een document is verstuurd. Dit kan te maken hebben met de taal van de boeker. Lees hieronder meer.

Hoe zit het met de taal?
Wanneer we de taal goed doorkrijgen vanuit een kanaal, is in de reservering bij 'Boeker' te zien welke taal geselecteerd is. De documenten in de reservering zullen dan in deze taal tonen en verstuurd worden, wanneer ze bestaan in deze taal. Is er bij de gast geen taal bekend? Je kunt een fallback taal instellen bij je account settings. Je kunt bijvoorbeeld kiezen dat er altijd een Engels document wordt gestuurd.

Bewerk je documenten voordat je deze uitstuurt naar je gast! Zo kun je er nog een persoonlijk bericht bij sturen!