Wil je volgen waar jouw boekers heen gaan wanneer ze jouw website hebben bezocht? Met Google Analytics kun je dit volgen.

Klik op het tandwieltje links onderin en navigeer naar Booking Engine.

Rechts in het midden van de pagina vind je de optie 'Tracking code'. Voeg hier je Google Analytics code in.

Voer hier een link in waar gasten naar toe worden geleid wanneer de boeking is voltooid. Denk bijvoorbeeld aan een bedank pagina. Wanneer ze hierop terecht komen weet je dat de gast direct heeft geboekt.
Let op: Heb je je booking engine in meerdere talen staan? Zorg ervoor dat je gasten naar de juiste pagina per taal toe leidt door bij de taal tabjes de URL in te vullen.