Financiële rapportage

Wanneer je gekoppeld staat met een boekhoud programma of de financiële rapportages hebt geactiveerd is het belangrijk dat jouw add-ons op de juiste grootboekrekening wordt gezet.

Add-ons op de juiste grootboekrekening plaatsen:
Ga links bovenin naar het kamersleuteltje en navigeer naar add-ons
Open de add-ons 1 voor 1 en pas hier het type aan voeg de juiste grootboekrekening toe

Zorg dat er bij elke reservering een factuur is. RoomRaccoon heeft hier een vangnet voor door altijd bij uitcheck een factuur te genereren dus maak ook gebruik van de uitcheck status. Op die manier blijft je administratie up to date.

Het is niet verplicht, maar voor eigen administratie wel verstanding om de betalingen aan het juiste factuur vast te zetten. Dit doe je door op het onderstaand afgebeelde icoontje te klikken en te selecteren welke factuur je aan deze betaling wilt koppelen.

3.3 Financiële rapportage

De financiële rapportage in RoomRaccoon is alleen zichtbaar voor mensen die gebruik maken van de accounting connectivity. Is er geen directe koppeling met jouw specifieke boekhoudprogramma? Dan is het toch mogelijk om gebruik te maken van de financiële rapportages voor de boekhouding. Je vindt deze knop bij de rapportages naast de dagafsluiting. In het geval van Er kan per maand alle omzet naar een XLS bestand worden gedownload door achter de naam van de maand te klikken op het download icoontje.