Handmatig een factuur maken en/of splitten

Maak een nieuwe reservering aan of open de bestaande reservering.
Scroll naar beneden tot je bij de optie 'documenten' komt. Hier vind je de 'pro forma factuur'
Klik op het papiertje met het plusje erin. Je komt nu op de pagina om een factuur aan te maken.
Wil je alle items selecteren? Klik boven in op selecteer alles. Wil je een deel factureren, dus de factuur opsplitsen, selecteer de items die je op de factuur wilt hebben.
Klik rechts boven in op factuur maken.
Foutje gemaakt in de factuur? Crediteer de factuur om deze te herstellen!

Bekijk de factuur voordat je deze definitief maakt.

Liever een filmpje bekijken?