Artikelen over: Accommodatie Set up
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Een nieuw document aanmaken

Hoe voeg je een nieuw document toe?

RoomRaccoon maakt het mogelijk om automatische mails naar jouw gasten op te stellen voor en na hun verblijf. Het is daarom belangrijk om deze templates te activeren en documenten toe te voegen die gasten ontvangen om hun ervaring te personaliseren.

Hoe maak ik een nieuw document aan?

Klik op het tandwiel linksonderin het scherm

Ga naar het tabblad documenten.

Onder het type document van je keuze klik je op 'Nieuw document toevoegen'

Geef het document een naam (dit is ook het onderwerp van de email die bij de gast aankomt) en personaliseer de inhoud van de email.

Klik op 'opslaan' en het document is toegevoegd.

Goed om te weten

Als je een document in een andere taal toe wil voegen, klik dan eerst op het tabblad van de specifieke taal in het overzicht van documenten en klik daar vervolgens op 'nieuw document toevoegen' om het document in die taal aan te maken. Als je binnen de instellingen van een document de taal wisselt, wisselt het hele document mee en bestaat het niet meer in het Nederlands.

Klik hier voor meer informatie over welke documenten automatisch verstuurd worden.

Klik hier voor meer informatie over het handmatig versturen van een document.

Bijgewerkt op: 04/03/2022