Een bedrijfsnaam toevoegen aan een factuur

Op RoomRaccoon kun je de bedrijfsnaam toevoegen aan iedere factuur door de reservering te openen en de naam toe te voegen aan het veld "bedrijf".

Hoe je een bedrijfsnaam toevoegt aan de factuur

Klik op de betreffende reservering.

Wanneer je in de reservering bent klik je op de naam van de boeker.

Hier kan je alle bedrijfsgegevens toevoegen dat de gast op zijn factuur wil.

Ga terug naar het overzicht van de reservering en scroll naar beneden tot je bij het onderdeel documenten komt.

Klik op het document met een + teken erop om een factuur te maken.

Hier kan je eventueel de naam wijzigen en ervoor zorgen dat de naam van de boeker verschijnt nadat je de gegevens van het bedrijf hebt toegevoegd.

Selecteer alles (of slechts een deel) wat op de factuur mag staan en bevestig de factuur door linksboven op Factuur maken te klikken.

Als je de factuur bekijkt, zie je dat de bedrijfsgegevens nu linksboven op de factuur staan.

Goed om te weten

Als er een fout op de factuur staat, zal je eerst een creditnota moeten aanmaken.

Als je een creditnota aanmaakt, zal de oorspronkelijke factuur niet verwijderd worden.

Zorg ervoor dat je alle bedrijfsgegevens hebt gecontroleerd voordat je ze opslaat.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)