De credit nota

Wanneer je een reservering uit checkt, dan wordt een definitieve factuur aangemaakt. Deze is dan ook niet meer aan te passen in bedrag of informatie. Mocht je toch een fout hebben gemaakt, dan is het mogelijk om je factuur te crediteren zodat je teveel gefactureerde elementen van de rekening kunt schrappen.

Vervolgens kan je bovenaan de pagina aan de rechterkant de type selecteren. Dit type kan een factuur zijn of een credit factuur. Selecteer hier credit als je een bestaande factuur graag ongedaan wilt maken. Vervolgend selecteer je de elementen die je wilt crediteren. Als het in dit geval niet om de elementen gaat maar om de gegevens van de persoon die niet kloppen, dan crediteer je de volledige factuur en maak je een nieuwe aan met een nieuwe tenaamstelling.

Tot slot kan je een nieuw factuur maken door weer op het icoontje te klikken en een nieuwe factuur te maken met de elementen die je wel wilt of juist met de nieuwe tenaamstelling.