Content Booking.com beheren vanuit RoomRaccoon

Wil je in jouw advertentie een aanpassing op Booking.com? Dit kan gemakkelijk in RoomRaccoon!

Hoe werkt het?
Ga links onderin naar het > tandwieltje en navigeer naar het tabje > connectivity
Klik bij actieve koppeling op het > groene icoontje van Booking.com
Klik op > update advertentie op booking.com om de content aan te passen.
Pas je gegevens aan en klik rechts boven in op > update advertentie

Goed om te weten
Je kunt de content pas beheren wanneer er een actieve koppeling is met Booking.com.
Het beheren van tarieven en beschikbaarheid staat los van het beheren van de content. Wanneer er bij het beheren van de content staat dat hij 'niet gekoppeld' is betekend dit dus niet dat jou tarieven en beschikbaarheid meer gesynchroniseerd staan.
Het blijft mogelijk om je content te beheren vanuit Booking.com.