Volg de deze stappen in het extranet van Booking.com om de koppeling met RoomRaccoon aan te vragen:

Stap 1: Klik boven rechts in de hoek op "Account".

Stap 2: Klik op "Connectivity Provider" in het dropdown menu.

Stap 3.1: Heb je al een channel manager en stap je over naar RoomRaccoon? Klik dan op "Stap over op een nieuwe channel manager". De verbinding met de oude channel manager zal actief blijven, totdat wij de koppeling hebben afgerond. Er ontstaat geen downtime.

Stap 3.2: Heb je nog geen channel manager? Klik dan op "Zoek".

Stap 4: Voer "RoomRaccoon" in. Let op de spelling

Stap 5: Klik op "volgende". Het is belangrijk dat alle vinkjes blijven staan - ook het vinkje bij content en foto's!

Stap 6: Accepteer de algemene voorwaarden

Stap 7: Als je dit scherm ziet, ben je klaar!