Boekingsbevestiging

De boekingsbevestiging is erg belangrijk voor de gast. Zodra een gast de bevestiging heeft ontvangen weten zij dat de boeking succesvol is gemaakt. Je kunt de boekingsbevestiging ook gebruiken om een persoonlijke boodschap toe te voegen of meer informatie te geven over het verblijf.

Een boekingsbevestiging aanmaken

Klik op het oranje tandwieltje links onderin je scherm

Ga naar het tabblad 'documenten'

Klik op het document 'boekingsbevestiging'

Je kunt hier kiezen of je dit document voor 1 kamer, meerdere kamers of alle kamers wil gebruiken

Voeg eventueel eigen tekst of afbeeldingen toe in het open tekstvak

Onderaan kan je een voorbeeld zien van het uiteindelijke document

Goed om te weten:

Heb je een accommodatie met verschillende kamertypes of zelfs een accommodatie op een andere locatie? Pas het adres aan in de bevestiging! Je kunt de boekingsbevestiging per kamertype aanmaken.

Wil je een persoonlijke boodschap meegeven aan de gast? Bijvoorbeeld over de check-in procedure? Voeg ze hier aan toe.

Voeg een link toe met een bestand of website over wat er allemaal in de buurt te doen is. Zo kan de gast al vooruit kijken naar de highlights in jou stad of dorp!