Boeking- en annuleringsvoorwaarden

Het is belangrijk om duidelijk de boekingsvoorwaarden op te stellen voor de gasten om te weten wat de verwachtingen zijn. RoomRaccoon maakt het gemakkelijk om je boekingsvoorwaarden te tonen, niet alleen op de Booking Engine maar ook in de documenten die je naar de gasten stuurt.

Om jouw boekings- en annuleringsvoorwaarden in te stellen

Klik op het tandwieltje linksonderin om de instellingen te openen en ga naar het tabblad Booking Engine

Scroll naar beneden naar de Boekingsvoorwaarden sectie die zich aan de rechterkant van het scherm bevindt.

Hier kan je annuleringsvoorwaarden of andere belangrijke informatie toevoegen die je jouw gasten wilt laten weten voordat zij de boeking maken.

Klik op Opslaan.

Goed om te weten

De boekingsvoorwaarden moeten als gelezen worden bevestigd, voordat de reservering via de booking engine kan worden gemaakt.

De ingevoerde voorwaarden zullen worden opgenomen in elke automatische e-mail die wordt verzonden.

Andere belangrijke voorwaarden om op te nemen zijn Huisregels - jouw huisregels over huisdieren, feestjes, geluidsoverlast etc.

Vermeld ook de check-in en check-out tijden - Wanneer worden de gasten verwacht in te checken? Als ze eerder willen inchecken of later willen uitchecken, wat is dan het beleid?