Betalingen via de online check-in

Heb je een accommodatie zonder receptie of wil je dat jouw gasten het openstaand bedrag een aantal dagen voor de check-in betalen? Dat kan met de online check-in!

Hoe werkt het?
Open de instellingen van je RoomRaccoon door op het tandwiel te klikken, navigeer vervolgens naar het tabje Booking Engine.

Links boven in de pagina vind je Online check-in betalingen zet deze op 'Gasten zijn verplicht het openstaande bedrag te voldoen bij de online check-in'.

Klik op opslaan.

Goed om te weten
Wanneer een gast een creditcard ter garantie heeft afgestaan voor zijn reservering wordt er in de online check in geen betaling meer gevraagd. Je kunt de creditcard belasten in de reservering. In dit geval kan je ook de opgeslagen creditcard verwijderen uit de reservering, waardoor er alsnog een betaling in de online check in mogelijk is.