Je kunt gasten de optie geven om vanuit je eigen website de beschikbaarheid te controleren in je accommodatie.

Ga naar het tandwiel icoontje links onderin en navigeer naar booking engine.
Je kunt hier de knop van je beschikbaarheid controleren aanpassen en kiezen of je dit voor al je kamertypes wilt gebruiken of 1 specifiek kamertype.

De knop 'check beschikbaarheid' gaan we nu kopiëren, dit kun je doen door op de grote knop the klikken 'kopieer widget' of door de code the kopiëren bij 'Toon code van de widget'. Geef deze code aan je website bouwer.

Heb je jouw website in meerdere talen? Vertaal deze knop ook in de overige talen bij de bovenstaande tabjes!