Amerikaanse belastingen

RoomRaccoon voldoet nu aan de Amerikaanse belastingregels, waardoor het beheren van jouw toeristenbelasting eenvoudig en gemakkelijk wordt met deze nieuwe mogelijkheid.

Wat hebben we gedaan?

We hebben toegestaan dat onze Amerikaanse accounts meer dan 1 BTW/Tax regel hebben en we hebben je de vrijheid gegeven om ze ook een naam te geven!

Het datum formaat is nu in maand/datum/jaar (mm-dd-yy)

De automatische bevestigingsemails die naar de gasten gestuurd worden tonen nu de netto waarden

Belastingen instellen

Log in op je RoomRaccoon account.

Klik op het oranje tandwiel links onderin je scherm

Scroll naar beneden in de account instellingen naar belastingregels.

Vul al je specifieke belastinggegevens in.

Je hebt de mogelijkheid om deze belastingregel toe te passen op een specifieke categorie, en je kunt ook kiezen om de belasting te berekenen over de netto waarde of de bruto waarde.

Toeristenbelasting

In elk land, staat, provincie of stad zijn verschillende vormen van toeristenbelasting van toepassing. Dit kan een bedrag per persoon per nacht zijn of een percentage van het bedrag van de accommodatie.

Voor meer informatie over hoe je toeristenbelasting kunt instellen, volg je deze link: Toeristenbelasting instellen