Heb je een boekhoudkoppeling? Dan is het noodzakelijk om je add-ons te koppelen aan een grootboekrekening zodat het juist binnen komt in je boekhouding.

De aangeleverde grootboekrekeningen worden door ons aangemaakt in RoomRaccoon, nadat deze zijn aangeleverd kunnen de grootboekrekeningen gekoppeld worden aan de juiste add-on!

Navigeer linksboven in en klik op het kamersleuteltje
Klik op het tabje add-ons

Open de add-on, je ziet dat er nu een optie bij is waarbij staat 'type'
Selecteer de juiste grootboekrekening en klik rechts boven aan op opslaan