Stap voor stap uitgelegd hoe je een add-ons kunt beheren.

Klik op het sleutel icoontje linksboven in je scherm

Klik op het tabblad add-ons

Klik op + nieuwe add-on

Geef je add on een naam, vul de BTW en de prijs in.

Belangrijk: benadrukt de add-on in je agenda
Bereken per persoon: vermenigvuldigd met het aantal gasten
Zichtbaar in Booking Engine: kan van tevoren door uw gasten worden gereserveerd.
Bereken per nacht: vermenigvuldigd met het aantal nachten
Bestelbaar per meer: specificeer de hoeveelheid die vooraf kan worden geboekt.

Heb je meerdere talen actief staan? Zorg ervoor dat je bovenin bij het tabje je add on vertaalt wordt!

Wil je dat de add ons al tijdens het boeken geboekt kan worden? Dan moet je naast het aanvinken van het vakje 'zichtbaar op booking engine ook selecteren welk kamertype deze add-on

Klik op het kamersleuteltje links boven in je scherm
Klik op 'kamertype bewerken' bij het kamertype waaraan je deze add-on wil toevoegen.
Selecteer in dit scherm welke add-ons je boekbaar wil maken bij het kamertype
Druk op opslaan