Aan de slag met RaccoonPay

Leuk dat je aan de slag gaat met RaccoonPay, om dit zo zorgvuldig mogelijk in te vullen lees dit artikel goed door!

Belangrijk
Voordat je RaccoonPay gaat activeren heb je de volgende documenten nodig
Kopie van je Paspoort of ID
Uittreksel van de Kamer van Koophandel (KVK)
Bewijs van bankafschrift

Heb je de volgende documenten bij de hand? Top! Dan kunnen we nu RaccoonPay installeren!

Klik op het credit card icoontje aan de rechter kant van de pagina.
Navigeer naar RaccoonPay
Stap 1: Voer je bedrijfsgegevens in en je bank details van je bedrijf
Stap 2: Geef de UBO* in
Stap 3: Voeg hier je ID bewijs toe, uittreksel van de KVK en bewijs van bankafschrift toe
Geef aan hoe veel pinapparaten je gaat gebruiken via RaccoonPay, heb je er geen? Vul hier 0 in.
Klik op verzenden! Wij gaan je account activeren dit zal binnen 2 werkdagen zijn. Let op: Momenteel loopt de aanvraag langer, neem contact op met ons Customer Success Team

FAQ
Wat betekent UBO?
UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner, ofwel uiteindelijk belanghebbende van een organisatie. Dit zijn de personen die de uiteindelijke eigenaar zijn van of zeggenschap hebben over RaccoonPay.
Wat is 3D Secure?
3D Secure betalingen zijn creditcard-transacties waarbij de kaarthouder niet alleen het kaartnummer invult, maar ook gevraagd kan worden om een code of wachtwoord in te vullen. Dit verkleint de kans op fraude (transacties die worden verricht met een gestolen kaart). Hiermee is jouw betaling gegarandeerd en kan de kaarthouder de betaling niet meer terugstorten.
Wat zijn de kosten van RaccoonPay?
De kosten van RaccoonPay zijn afhankelijk van de betaalmethode.