Hoe kan ik RaccoonPay activeren?

Leuk dat je aan de slag gaat met RaccoonPay, om jou activatie zo soepel mogelijk te laten verlopen willen we je vragen om dit artikel goed door te nemen.

Benodigde documenten
Geldig kopie van je Paspoort of ID
Uittreksel van de Kamer van Koophandel (KVK) | (maximaal 6 maanden oud)
Bewijs van bankafschrift | (maximaal 6 maanden oud)

Heb je de volgende documenten bij de hand? Top! Dan kunnen we nu RaccoonPay activeren!

Klik op het > credit card icoontje aan de linker kant van de pagina.
Navigeer bovenin naar het tabje > RaccoonPay
Stap 1: Voer je bedrijfsgegevens in en je bank details van je bedrijf
Stap 2: Geef de UBO* in
Stap 3: Voeg hier je ID bewijs toe, uittreksel van de KVK en bewijs van bankafschrift toe
Geef aan hoe veel pinapparaten je gaat gebruiken via RaccoonPay, wil je er geen? Vul hier 0 in.
Klik op verzenden! Wij gaan je account activeren dit zal binnen 2 werkdagen zijn.

Goed om te weten
Wanneer wij 1 van de bovenstaande documenten missen zal je een e-mail ontvangen waarbij wij nogmaals om de documenten zullen vragen. Gasten kunnen alvast betalingen voldoen, echter worden uitbetalingen op dat moment stop gezet.

FAQ
Wat betekent UBO?
UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner, ofwel uiteindelijk belanghebbende van een organisatie. Dit zijn de personen die de uiteindelijke eigenaar zijn van of zeggenschap hebben over RaccoonPay.
Wat is 3D Secure?
3D Secure betalingen zijn creditcard-transacties waarbij de kaarthouder niet alleen het kaartnummer invult, maar ook gevraagd kan worden om een code of wachtwoord in te vullen. Dit verkleint de kans op fraude (transacties die worden verricht met een gestolen kaart). Hiermee is jouw betaling gegarandeerd en kan de kaarthouder de betaling niet meer terugstorten.
Wat zijn de kosten van RaccoonPay?
De kosten van RaccoonPay zijn afhankelijk van de betaalmethode.