RoomRaccoon heeft weer hard gewerkt aan nieuwe updates in het systeem. Hieronder vind je alle nieuwe features, klik door om meer over het onderwerp te komen weten

PMS:

Toeristenbelasting voor kinderen
Debiteuren rapport
Booking.com opportunities beheren vanuit jouw systeem
Voorgestelde Yield regels
De status van een groepsreservering kan nu individueel aangepast worden
Credit card autoriseren en een refund maken
Ontvang een cadeautje van ons door ons aan te bevelen aan een andere hotelier!
Account geblokkeerd? Het is nu mogelijk jezelf te deblokkeren
Notificatie wanneer de betaling niet is gekoppeld aan een factuur

Nieuwe partners:

POS intergratie: Epos Now
Betaalprovider: Peach Payments
Betaalprovider: CardStream

Achtergrond aanpassingen:

Verificatie van credit card houders met Stripe volgens de EU-wet
Channel manager errors
Reserveringen import van de iCal's zijn verbeterd