RoomRaccoon heeft weer hard gewerkt aan nieuwe updates in het systeem. Hieronder vind je alle nieuwe features.

PMS

Facturering in nieuwe stijl voor Italië
Hoteliers kunnen nu inloggen als admin inloggen bij de eerste login.
Rapporteer ongeldige creditcard geïmplementeerd in PMS & Channel Manager
Booking.com promoties nu beheersbaar vanuit het PMS.
Meerdere kamers tegelijk toevoegen
Wachtwoord vergeten opnieuw aanvragen
Yield regels voor een periode verlengd
Yield regels kunnen worden ingesteld om de dagelijkse vaste tarieven te omzeilen.
Financiële rapportages verslagen (als onderdeel van het pakket boekhoudkoppeling)
Wanneer er geen kamer binnen het geboekte kamertype beschikbaar is, is het mogelijk om deze aan een ander kamertype toe te wijzen.
Check out datum kan nu na het uitchecken worden aangepast (d.w.z. om de beschikbaarheid bij eerder vertrek te openen).
Wijzigingen van een reservering komen nu opnieuw binnen in de pop-up

Nieuwe partners:

POS integratie: UniTouch POS

Channel Manager:

Nieuwe channel: Zoweg.nl
Nieuw channel: HotelBeds