Kako rezervacija jedne sobe može automatski zatvoriti drugu

Sustav može automatski zatvoriti jednu ili više soba kada se bukira neka soba koje je postavljena na ovaj način. Ovo može funkcionirati na 2 načina: na nivou tipa sobe ili na nivou sobe.

Kada koristit ovu funkciju?
Imam dvije sobe A i B, koje se mogu zajedno prodavati i kao Familz Room. Ako netko bukira Familz Room, zatvaraju se A i B. Ako netko bukira A ili B automatski ne postoji ni mogućnost bukiranja Family Room. Ovo je najbolje postaviti kroz tip sobe.

Imam kuću s više soba. Također najbolje postaviti na razini tipa sobe.

Imam hostel s više kreveta u svakoj sobi. Kada se bukira krevet, zatvara se mogućnost bukinga cijeIe sobe. Kada se bukira soba, zatvaraju se i svi kreveti u njoj. Ovo je najbolje postaviti na razini sobe.

Uređenje na nivou tipa sobe
Idite u postavke smještaja (ikona ključa)
Create a new category za sobe A i B
Idite na karticu sobe i kreirajte sobe za A i B. Provjerite da su spojene na ispravnu kategoriju. Napomena: Sve sobe koje dodate u ovojkategoriji biti će podložne blokiranju.
Idite natrag na tip
Kreirajte novi tip za Family Room
Idite na karticu sobe te izradite 1 sobu za Family Room
Kontaktirajte našu podršku i recite koje tipove soba želite povezati.

Uređenje na nivou sobe
Nema potrebe za dodatnim postavkama
Kontaktirajte našu podršku i recite koje sobe želite povezati.
Napomenite da se treba uključiti auto assign. Ovo je potrebno za spajanja na razini soba da bi se izbjeglo prebukiranje.

Dobro je znati
Iznos vaše pretplate se neće promijeniti uključivanjem ove opcije.
Kada je funkcija auto assign aktivirana, rezervacije se više neće pojavljivati u skočnom prozoru nego će se automatski dodjeljivati sobama u kalendaru.
Da li je ovaj članak bio od pomoći?
Otkazati
Hvala ti!